Fokus og fundament for ambitiøse kvinder

Skab et stærkt fundament både personligt og professionelt
Tilmeld forløbSe referencer

Skab et stærk fundament og lev dit liv med dybde, nærvær og mening

De kvinder, jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med, genkender disse eller lignende situationer:

 • Du ønsker klarhed om dine drømme og værdier i livet
 • Du ønsker klarhed om din karrierevej
 • Du oplever at være i konflikt med dig selv og dine værdier
 • Du ønsker en større grad af nærvær til din familie
 • Du har mange tanker om fremtiden
 • Du mærker uro og utålmodighed
 • Du ønsker dig mere tid og energi
 • Du ønsker at hvile mere i dig selv
 • Du kan deltage i karriereudviklings- eller talentprogrammer

Kan du genkende dig selv? Og er du klar til at handle?

Dit udbytte

Jeg hjælper dig med at skabe et stærkt fundament både personligt og professionelt, så du kan handle på dine drømme og hvile mere i dig selv og dine beslutninger. 

Vi kan eksempel arbejde med at:

 • Du styrker din tidsbevidsthed
 • Du får skabt et personligt fundament
 • Du får klarhed om dine drømme og værdier
 • Du får klarhed om din karrierevej
 • Du går enkle og konkrete værktøjer i hverdagen
 • Du får mere ro og hviler i dine beslutninger
 • Du får en større grad af nærvær og hviler i nuet
 • Du får større overblik og overskud
 • Du får mere tid til dig selv

Jeg har selv mærket det på egen krop og taget rejsen

Jeg er en person, som altid har oplevet at have en uro og utålmodighed over ”det næste”. Jeg har taget en lang videregående uddannelse og startede mit arbejdsliv med gode jobs i internationale virksomheder. Men når jeg om sommeren og i juledagene var på de årlige sommerhusture med min familie, sad jeg ofte i de sene aftentimer og tænkte over, hvad det egentlig var jeg drømte om i mit liv. Ofte uden at få klarhed og komme frem til noget konkret, jeg kunne handle på. 

Da jeg blev mor til vores drenge, oplevede jeg nye tanker og perspektiver på livet blomstre og mine prioriteter til familie- og arbejdslivet ændrede sig. Over en længerede periode gav jeg tid og rum til stilhed, til at lytte til min intuition, til ønsker og drømme og til usikkerheden og til modet. Det blev begyndelsen på en personlig rejse, hvor jeg i et intensivt forløb over et halvt år arbejdede med min tidsbevidsthed, mine drømme, livsområder, værdier og mål. Og ikke mindst konkrete metoder og værktøjer til at omsætte det i hverdagen.

Jeg fik skabt et stærkt fundament både personligt og professionelt, så jeg i dag hviler i mine beslutninger og min måde at leve mit liv på. Jeg sidder ikke længere i de sene aftentimer på sommerhusture med min familie og tænker over, hvad det egentlig er jeg drømmer om. For jeg lever i dag min drøm. Det har givet mig en indre ro, varme og glæde samt dybde og nærvær i min hverdag, til mig selv, min familie og mine omgivelser.    

 

L

Hvad kan du forvente?

Jeg tilbyder dig at mødes i et fortroligt rum gennem personlige samtaler. Forløbet planlægges og målrettes ud fra dine målsætninger, ønsker og behov.

Vi arbejder med kernen af, hvordan du bruger din tid, og hvordan du prioriterer. I forløbet arbejder vi derfor med kernen af din hverdag. Du vil få skabt et stærkt personligt fundament samt få konkrete teknikken til, hvordan du omsætter dine drømme, værdier og mål i hverdagen.

Jeg arbejder med konkrete værktøjer, teknikker og mindfulness og har samtidig en udforskende tilgang omkring, hvordan du kan skabe et stærkt fundament både personligt og professionelt og leve dit liv med dybde, nærvær og mening. 

L

Hvad forventer jeg?

Jeg ønsker at arbejde med mennesker, der er ambitiøse. Ikke kun på performance og økonomiske resultater, men på livet.

Du er klar til at styrke din tidsbevidsthed og tage ejerskab over din værdifulde tid. Og du er klar til at skabe et stærkt fundament for dig selv og dine omgivelser.  Du er klar til at bryde gamle vaner og mønstre og vælge de ting til, som betyder allermest for dig i livet.   

Alt sammen med det mål for øje at du får skabt et personligt ståsted, der hviler på dine drømme, værdier og mål i livet, så du kan leve et liv der nærer dig med dybde, nærvær og mening.  

Hvordan foregår det?

Før forløbet påbegyndes aftaler vi dine målsætninger, og forløbet tilpasses din situation og behov. Vi arbejder over en periode på ca. 6 måneder, hvor vi mødes 8 gange af 1 times varighed. Møderne foregår fysisk i Aarhus eller online. Mellem møderne har du hjemmearbejde tilpasset dine mål og din situation. Det kan være praktiske øvelser, værktøjer eller mindfulness .  

Pris for det samlede forløb er kr. 18.500, – ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart. Betaler du som privatperson aftaler vi en pris. 

" Hvordan skaber man mere tid til strategiske tanker og refleksion? Det har Cecilie lært mig. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie i et halvt år, hvor fokus har været på at implementere nye værktøjer, som har været med til at skabe mere struktur i min hverdag. Det har skabt en bedre balance i måden jeg arbejder på, og jeg har fået frigjort værdifuld tid, som jeg har kunne investere i mere fordybelse samt fokus på det strategisk arbejde. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Cecilie, hvis du har et ønske at frigøre tid, som du kan investere i dig selv. "

– Sidsel Kristensen, Director, Chr. Hansen

"Jeg opsøgte Cecilie på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for afklaring omkring min fremtidige karrierevej. Igennem Cecilies metode har jeg bl.a. forholdt mig til mine inderste drømme og værdier, og jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg træffer valg på baggrund af den indsigt. Det har givet mig ro og klarhed i mit professionelle, men også i mit private liv. Cecilie er utrolig behagelig og rolig at tale med, og så har hun en evne til at være åben og nysgerrig, som har hjulpet mig til at få nye perspektiver ind i mit eget liv. Mit forløb hos Cecilie har været livsforandrende!"

– Mette Truelsen

" Som ung leder var det fantastisk at have en indledende samtale med Cecilie. Jeg har nu afsat tid til refleksion, og strategisk arbejde i mine gode timer, så jeg har et klart billede af hvor vi er og hvor vi skal hen. Jeg kan mærke en indre ro og overblik, ved at have fokus på det der giver mig energi."

– Elisabeth Villumsen, Novozymes

" I really enjoyed the coaching provided by Cecilie in order to help myself zoom in on my own effectiveness, and how I spend my time in best possible way and in line with my values. It has given me concrete tools to manage my tasks and days that are easy to use. "

– Ulrik Petersen, Director, Head of Global Retail Planning, LEGO Group

" Cecilie præsenterer mig for arbejdsteknikker, hvor der bliver skabt en ny struktur i min hverdag, som allerede nu har givet meget ro og overblik. Cecilie er velforberedt og professionel, hun fornemmer, hvor jeg er og hvor jeg gerne vil hen og skræddersyr mit forløb til mig. Jeg ved, at jeg igennem mit arbejde med Cecilie får indfriet de ambitioner, jeg har på egne og klinikkens vegne. "

– Birgitte Bjøreng, Indehaver af Bjøreng Klinik

Klar til forandring?

Kom i gang med 1 times gratis samtale

Book en indledende samtale i nedenstående formular, hvor du får et tydeligt billede af, hvordan du ønsker at gøre refleksion til en del af din hverdag og dit arbejdsliv.

Du skal afsætte 1 time til samtalen, der foregår over telefon.

Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen eller sende en mail til kontakt@cecilieholmgaardpetersen.dk for at høre mere om et forløb.