Aktuelle foredrag

Jeg holder foredrag om emner inden for ledelse, refleksion og personlig effektivitet
Kontakt mig

Få tid og rum til strategiske tanker og refleksion i din ledelse 

Tid og rum til strategiske tanker og refleksion er ofte den opgave, der skubbes til side for hverdagens travlhed. På trods af, at det er nøglen til at skærpe dit fokus, træffe endnu bedre beslutninger, og lykkes med din ambition.

I mit arbejde har jeg en udforskende tilgang til, hvad ledere ønsker sig tid til. Derfor kan du også altid forvente, at jeg stiller spørgsmålet: “Hvis du kunne frigive 5 timer på en uge, hvad ville du så bruge tiden på?” Det spørgsmål stillede jeg også i en undersøgelse en række ledere.

De havde alle én ting til fælles: De ønskede sig mere tid til strategiske tanker og refleksion. Tid til at hæve blikket, kigge fremad og sikre en klar prioritering med omtanke for organisationen. 

Men med simple teknikker kan du skabe luft til de langsigtede tanker. Jeg giver dig viden, indsigt og praktiske metoder, så du kan skabe tid og rum til strategiske tanker og refleksion i din ledelse.

Foredrag hos Corporate Club på Axelborg i København for deres “Leadership Excellence” netværk om tid og rum til strategiske tanker i ledelse. 

Af et oplæg kan du blandt andet forvente at:

  • få viden om, hvad refleksion er og hvorfor det er grundlæggende for at lykkes med din ambition
  • få indblik i praktiske erfaringer om, hvad der skal være til stede som refleksiv leder
  • få indsigt i, hvorfor størstedelen af ledere oplever, at de ikke har tid til strategiske tanker
  • få konkrete værktøjer til at skabe tid og rum til strategiske tanker og refleksion
  • få tid og rum til refleksion, øvelser og dialog undervejs

Få styring over din tid og præstér dit bedste

Som leder kan du ofte opleve at skulle navigere i krydsfeltet mellem forventningerne fra dine medarbejdere, din ledelse, fra kunder og samarbejdspartnere – og ikke mindst fra dig selv. 

Du kan opleve, at du løber efter andres mål og agendaer, og på bedste vis forsøger at navigere i opgaverne på dit bord. Dine dage er præget af hasteopgaver og brandslukning og du har vanskeligt ved at følge med i den uendelige strøm af e-mails, der lander i indbakken. Du arbejder mange timer i et højt tempo, og kan have svært ved at bevare overblikket over opgaverne. Ledelse af medarbejdere og tid til det langsigtede strategiarbejde får sjældent nok opmærksomhed.

Men sådan behøver det ikke at være. Uanset omfanget af dine opgaver kan du planlægge din tid og organisere dine opgaver, så du har overblik og overskud til at præstere dit bedste.


Med enkle metoder og værktøjer kan du genvinde styringen over din tid og få frigivet værdifuld tid til dine opgaver, til ledelse og til dig selv.

Foredrag hos Dansk Erhverv på Børsen i København til godmorgen-møde om “Få styring over din tid og præster dit bedste”.  

Af et oplæg kan du blandt andet forvente at:

  • få rum til at reflektere over din tid og styrke din tidsbevidsthed
  • få indsigt i, hvorfor størstedelen af ledere oplever, at de ikke har styring over deres tid og kalender
  • få indblik i praktiske erfaringer om, hvad der skal være til stede for, at du har styring over din tid og kan præstere dit bedste 
  • få konkrete værktøjer og metoder til at tage styringen over din tid, som du kan tage med hjem og omsætte med det samme
  • få tid og rum til refleksion, øvelser og dialog undervejs

Mine foredrag tager udgangspunkt i, hvad ledere ønsker sig tid til. Min tilgang er praktisk, involverende og jeg lægger stor vægt på at skabe tid og rum til refleksion undervejs. Du kan forvente både at blive “trykket på maven” samt at du får nye indsigter eller værktøjer med hjem, du kan omsætte med det samme. Alle foredrag skræddersys, da ingen virksomhed eller mennesker er ens. Ring eller skriv for at fortælle, hvad du ønsker for din målgruppe – og hør på pris.

" Hvordan skaber man mere tid til strategiske tanker og refleksion? Det har Cecilie lært mig. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie i et halvt år, hvor fokus har været på at implementere nye værktøjer, som har været med til at skabe mere struktur i min hverdag. Det har skabt en bedre balance i måden jeg arbejder på, og jeg har fået frigjort værdifuld tid, som jeg har kunne investere i mere fordybelse samt fokus på det strategisk arbejde. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Cecilie, hvis du har et ønske at frigøre tid, som du kan investere i dig selv. "

– Sidsel Kristensen, Director, Chr. Hansen

"Jeg opsøgte Cecilie på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for afklaring omkring min fremtidige karrierevej. Igennem Cecilies metode har jeg bl.a. forholdt mig til mine inderste drømme og værdier, og jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg træffer valg på baggrund af den indsigt. Det har givet mig ro og klarhed i mit professionelle, men også i mit private liv. Cecilie er utrolig behagelig og rolig at tale med, og så har hun en evne til at være åben og nysgerrig, som har hjulpet mig til at få nye perspektiver ind i mit eget liv. Mit forløb hos Cecilie har været livsforandrende!"

– Mette Truelsen

" Som ung leder var det fantastisk at have en indledende samtale med Cecilie. Jeg har nu afsat tid til refleksion, og strategisk arbejde i mine gode timer, så jeg har et klart billede af hvor vi er og hvor vi skal hen. Jeg kan mærke en indre ro og overblik, ved at have fokus på det der giver mig energi."

– Elisabeth Villumsen, Novozymes

" I really enjoyed the coaching provided by Cecilie in order to help myself zoom in on my own effectiveness, and how I spend my time in best possible way and in line with my values. It has given me concrete tools to manage my tasks and days that are easy to use. "

– Ulrik Petersen, Director, Head of Global Retail Planning, LEGO Group

" Cecilie præsenterer mig for arbejdsteknikker, hvor der bliver skabt en ny struktur i min hverdag, som allerede nu har givet meget ro og overblik. Cecilie er velforberedt og professionel, hun fornemmer, hvor jeg er og hvor jeg gerne vil hen og skræddersyr mit forløb til mig. Jeg ved, at jeg igennem mit arbejde med Cecilie får indfriet de ambitioner, jeg har på egne og klinikkens vegne. "

– Birgitte Bjøreng, Indehaver af Bjøreng Klinik