Refleksion og resultater for ledere

Få mere tid til dine opgaver, til ledelse og til dig selv
Tilmeld forløbSe referencer

Få mere glæde, stolthed og lykkes med det, som du har sat dig for

De ledere, som jeg har fornøjelsen af at rådgive, har det til fælles, at de genkender en eller flere af disse udfordringer i deres hverdag og arbejdsliv:

 • Du har mistet kontrollen over din kalender og din tid
 • Du har ikke en strategi med klare mål og prioriteter for din afdeling
 • Du ønsker dig mere tid til ledelse
 • Du oplever at løbe efter andres mål og agendaer
 • Du kan have svært ved at overskue dagene
 • Din hverdag er præget af brandslukning
 • Du bruger størstedelen af din tid i møder
 • Du arbejder mange timer i et højt tempo og kan føle dig stresset
 • Du ønsker dig mere tid til dig selv og din familie

Kan du genkende dig selv? Og er du klar til at handle?

Dit udbytte

Jeg hjælper dig med at få styring over din tid, så du kan få mere tid til dine opgaver, til ledelse og til dig selv.

Vi kan eksempelvis arbejde med at:

 • Øge din tidsbevidsthed og tage styring over din tid
 • Strategi, refleksion, mål og prioriteter
 • Reducere tid på møder og sikre god mødeforberedelse
 • Få kontrol over din indbakke og kalender
 • Få flow i din hverdag med effektiv planlægning
 • Få overblik over dine opgaver og deadlines
 • Få mere tid til medarbejdere og stakeholders
 • Minimere tid på brandslukning
 • Skabe fokus og arbejdsro
 • At holde fri og få mere tid til familie
L

Hvad kan du forvente?

Jeg tilbyder dig at mødes i et fortroligt rum gennem personlige samtaler. Forløbet planlægges og målrettes ud fra dine målsætninger, ønsker og behov.

Vi arbejder med kernen af, hvordan du bruger din tid, og hvordan du prioriterer. I forløbet arbejder vi derfor med kernen af din hverdag, og du får frigivet tid allerede fra første samtale.

Jeg arbejder med konkrete værktøjer og teknikker og er samtidig nysgerrig og undersøgende på, hvordan du kan tage styringen over din egen tid og lykkes med din ambition.

L

Hvad forventer jeg?

Jeg ønsker at arbejde med mennesker, der er ambitiøse. Ikke kun på performance og økonomiske resultater, men på livet.

Du er klar til at tage styringen tilbage over din tid. Og du er klar til at skabe et klart fokus på dig selv og dine omgivelser. Du er klar til at bryde gamle vaner og mønstre og holde fast i de nye, når det bliver svært.

Alt sammen med det mål for øje at få mere tid til dine opgaver, til ledelse og til dig selv. Skabe det liv, der nærer dig med glæde og stolthed. Og lykkes med det, som du har sat dig for.

Hvordan foregår det?

Før forløbet påbegyndes aftaler vi dine målsætninger, og forløbet tilpasses din situation og behov. Vi arbejder over en periode på 4-6 måneder, hvor vi mødes 5 gange af 1,5 times varighed. Møderne foregår fysisk i Aarhus eller online. Mellem møderne har du hjemmearbejde tilpasset dine mål og din situation. Det kan være praktiske øvelser, metoder eller værktøjer.  

Derudover har du altid adgang til at ringe til mig, for at drøfte udfordringer eller muligheder. 

Pris for det samlede forløb er kr. 24.500, – ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart. 

" Hvordan skaber man mere tid til strategiske tanker og refleksion? Det har Cecilie lært mig. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie i et halvt år, hvor fokus har været på at implementere nye værktøjer, som har været med til at skabe mere struktur i min hverdag. Det har skabt en bedre balance i måden jeg arbejder på, og jeg har fået frigjort værdifuld tid, som jeg har kunne investere i mere fordybelse samt fokus på det strategisk arbejde. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Cecilie, hvis du har et ønske at frigøre tid, som du kan investere i dig selv. "

– Sidsel Kristensen, Director, Chr. Hansen

"Jeg opsøgte Cecilie på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for afklaring omkring min fremtidige karrierevej. Igennem Cecilies metode har jeg bl.a. forholdt mig til mine inderste drømme og værdier, og jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg træffer valg på baggrund af den indsigt. Det har givet mig ro og klarhed i mit professionelle, men også i mit private liv. Cecilie er utrolig behagelig og rolig at tale med, og så har hun en evne til at være åben og nysgerrig, som har hjulpet mig til at få nye perspektiver ind i mit eget liv. Mit forløb hos Cecilie har været livsforandrende!"

– Mette Truelsen

" Som ung leder var det fantastisk at have en indledende samtale med Cecilie. Jeg har nu afsat tid til refleksion, og strategisk arbejde i mine gode timer, så jeg har et klart billede af hvor vi er og hvor vi skal hen. Jeg kan mærke en indre ro og overblik, ved at have fokus på det der giver mig energi."

– Elisabeth Villumsen, Novozymes

" I really enjoyed the coaching provided by Cecilie in order to help myself zoom in on my own effectiveness, and how I spend my time in best possible way and in line with my values. It has given me concrete tools to manage my tasks and days that are easy to use. "

– Ulrik Petersen, Director, Head of Global Retail Planning, LEGO Group

" Cecilie præsenterer mig for arbejdsteknikker, hvor der bliver skabt en ny struktur i min hverdag, som allerede nu har givet meget ro og overblik. Cecilie er velforberedt og professionel, hun fornemmer, hvor jeg er og hvor jeg gerne vil hen og skræddersyr mit forløb til mig. Jeg ved, at jeg igennem mit arbejde med Cecilie får indfriet de ambitioner, jeg har på egne og klinikkens vegne. "

– Birgitte Bjøreng, Indehaver af Bjøreng Klinik

Klar til forandring?

Kom i gang med 1 times gratis samtale

Book en indledende samtale i nedenstående formular, hvor du får et tydeligt billede af, hvad der er dine forhindringer i forhold til at få mere tid til dine opgaver, til ledelse og til dig selv.

Du skal afsætte 1 time til samtalen, der foregår over telefon.

Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen eller sende en mail til kontakt@cecilieholmgaardpetersen.dk for at høre mere om et forløb.