2-dags masterclass for ledere: Skab ro, overskud og stolthed i din ledelse og hos dig selv

Lær hvordan du får skabt tid og rum til strategiske tanker og refleksion
Find praktisk information om masterclass

Ønsker du dig at komme ud af kontoret
og få skabt rum til de langsigtede tanker?

 Kan du genkende?

 • 9Tid til strategiske tanker skubbes til side for hverdagens travlhed
 • 9Du ønsker dig at komme ud af kontoret og få skabt luft til refleksion
 • 9Du har ikke en strategi med klare mål for dig selv eller din afdeling
 • 9Din hverdag er præget af et højt aktivitetsniveau
 • 9Du kan opleve følelsen af utilfredshed og ikke at præstere dit bedste
 • 9Du søger følelsen af ro, overblik og stolthed i din ledelse

Kan du genkende dig selv? Og er du klar til at handle?

Hvad kan du forvente?

Lær hvordan du får skabt tid og rum til strategiske tanker og refleksion i din ledelse. Du kan forvente at:

 • NFå konkrete værktøjer til at få skabt tid og rum til strategiske tanker og refleksion
 • NFå skabt dit eget ledelsesmæssige refleksionsrum. Det vil blive klart for dig, hvornår og hvordan du ønsker at afsætte tid til strategiske tanker og hvad du ønsker at få ud af det.
 • NFå konkrete værktøjer til at skabe ro, overskud og flow i din hverdag, der er forudsætningen for tid og rum til refleksion
 • NDeltage på en eksklusivt hold med få deltagere, hvor der skabes tid og rum til refleksion og læring om egen ledelse

Hvad indeholder masterclassen?

På denne 2-dags masterclass vil du lære, hvordan du skaber tid og rum til strategiske tanker og refleksion i din ledelse.

Du vil få viden og indsigt i:
 • Hvad refleksion handler om og hvorfor det er grundlæggende for at            lykkes med din ambition
 • Praktiske erfaringer om, hvad der skal være til stede for at lykkes                som refleksiv leder
 • Indsigt i typiske udfordringer og forhindringer for at skabe tid og
        rum til de langsigtede tanker
Du vil få konkrete værktøjer til:
 • At skabe dit eget ledelsesmæssige refleksionsrum til strategiske                tanker
 • At skabe ro, overskud og flow i din hverdag, der er forudsætningen for
         at kunne skabe tid og rum til strategi og refleksion
 • Alle teknikker og værktøjer kan du tage med hjem og anvende med
        det samme

Praktik

Dato:

Tidspunkt:

Lokation:

Antal deltagere:

Pris:

Deadline for tilmelding.

" Jeg har deltaget på Cecilies masterclass, hvor jeg lærte vigtigheden i at skabe rum til refleksion og fik en hel værktøjskasse med redskaber til, hvordan jeg kan arbejde mere effektivt, så jeg får tid til at reflektere samt sætte mål i mit arbejdsliv - og opnå dem. En kæmpe anbefaling herfra - det var virkelig time well spent!"

– Natasha Hyge Andersen, Redaktør

"Jeg har daltaget på Cecilies masterclass, og jeg fik nogle gode, håndgribelige råd og værktøjer med hjem. Nogle brugte jeg i forvejen, men jeg fik gode fifs til at gøre dem endnu mere effektive. Men det, der for alvor blev en øjenåbner, var Cecilies lille allegori mellem et klædeskab og en arbejdsuge. Det nytter simpelthen ikke, at skabet bliver proppet til – og slet ikke at det går fra fem moduler til et walk-in-skab. Min egen ambition om, hvor meget jeg kan nå, og ”det tager jo kun 5 min”, er virkelig noget, som jeg arbejder meget bevidst med nu. "

– Nina Seirup, Marketingchef, Konsulenthuset Ballisager

"På Cecilies masterclass fik jeg vigtigt indsigt i, hvorfor det nogle gange kan være svært at skabe det gode arbejds- og hverdagsliv i balance. Det at blive konkret på, hvad tid og refleksion egentlig betyder i praksis (og for mig), giver mig et nyt syn og tilgang til at gå til planlægningen i min hverdag. Jeg glæder mig til at integrere nogle af de gode værktøjer, som Cecilie har præsenteret og er sikker på, at de kan bidrage til mere struktur, fordybelse og en større følelse af tilfredshed i mit arbejde"

– Karina Morsing, Konsulenthuset Ballisager

"Cecilie faciliterede hendes Masterclass på en både professionel, nærværende og personlig måde. Jeg gik derfra med brugbare konkrete værktøjer, men også med en taknemmelighed over hendes åbenhed. Hun bringer sig selv på banen og det er mærkbart."

– Christina Lehtinen, Indehaver af Back On Track Consulting

"Jeg har haft fornøjelsen af at være på masterclass ved Cecilie, hvor jeg fik redskaber til at skabe den tid, jeg har følt jeg manglede. Cecilie førte mig og en håndfuld deltagere på et lille eksklusivt hold og fra forskellige brancher igennem dagen, hvor vi både fik mulighed for at se vores egne faldgrupper og uhensigtsmæssige vaner, tid til at reflektere og have samtaler om, hvad der egentlig er vigtigt for os i vores arbejdsliv og hvor vores energi er bedst brugt. Herudover fik vi nogle helt konkrete redskaber til at skabe struktur og overblik, og få lagt en strategi for, hvordan vi tager os tiden til at reflektere og planlægge/opdatere og justere vores strategier i hverdagen."

– Christina Korsholm Mattson, PR- og kommunikationsansvarlig

Kort om

Cecilie Holmgaard Petersen

Det jeg gør bedst, er at få dig til at reflektere over, hvordan du bruger din tid og hjælpe dig til at tage styringen over din tid og skabe dit eget rum til strategiske tanker og refleksion.

Jeg har en dyb praktisk erfaring og finder hurtigt enkle løsninger på dine problemstillinger. Gennem øvelser og konkrete værktøjer hjælper jeg dig til at tage styringen over din tid og skabe et rum til strategisk refleksion. Min ambition er, at du præsterer dit bedste og opnå succes med det, som du sætter dig for. Uden at du slider dig selv op før tid.

Jeg har tidligere arbejdet som personlig assistent og executive assistent i topledelsen i internationale virksomheder og været med inde bag ved i maskinrummet. Jeg har set, hvordan væg-til-væg møder fylder kalenderen ud, hvordan tid til forberedelse og eftertanke presses ud i aften og weekend, den uendelige strøm af e-mails, der hver dag lander i indbakken, henvendelser der skal tages stilling til og corporate strategier, der skal omsættes til konkrete tiltag og føre organisationen i samme retning.

Jeg har siddet med i ledelsesgrupper på Vice President, Director- og afdelingslederniveau og arbejdet med lederudvikling, organisationsudvikling, strategiprocesser og ledelseskommunikation. Jeg har derfor et indgående kendskab til og forståelse for dit fortrolige rum og praktisk indsigt i de udfordringer, du som leder oplever i din hverdag.

Vil du gerne tilmeldes masterclass eller høre mere?

2-dags masterclass for ledere

For tilmelding til masterclass eller hvis spørgsmål, kontakt mig på: kontakt@cecilieholmgaardpetersen.dk. Eller klik på en af de to nedenstående knapper. Jeg glæder mig til at høre fra dig.