Profil

Om Cecilie H. Petersen
Kontakt mig

Det jeg gør bedst, er at få dig til at reflektere over, hvordan du bruger din tid og hjælpe dig til at tage styringen over din tid og skabe dit eget rum til strategiske tanker og refleksion.

Jeg har en dyb praktisk erfaring og finder hurtigt enkle løsninger på dine problemstillinger. Gennem øvelser og konkrete værktøjer hjælper jeg dig til at tage styringen over din tid og skabe et rum til strategisk refleksion. Min ambition er, at du præsterer dit bedste og opnå succes med det, som du sætter dig for. Uden at du slider dig selv op før tid.

Jeg arbejder med få klienter ad gangen, da jeg arbejder tæt og dedikeret med mennesker, der ønsker at gøre strategisk refleksion til en del af deres hverdag og arbejdsliv. De klienter, som jeg arbejder med, er klar til at tage styringen over deres tid og ændre på deres hverdag, der i dag kører i et for højt tempo. Fordi de godt ved, at overskud og eftertanke er vejen frem til at præstere deres bedste på både den korte og den lange bane.

Jeg har tidligere arbejdet som personlig assistent og executive assistent i topledelsen i internationale virksomheder og været med inde bag ved i maskinrummet. Jeg har set, hvordan væg-til-væg møder fylder kalenderen ud, hvordan tid til forberedelse og eftertanke presses ud i aften og weekend, den uendelige strøm af e-mails, der hver dag lander i indbakken, henvendelser der skal tages stilling til og corporate strategier, der skal omsættes til konkrete tiltag og føre organisationen i samme retning.

Jeg har siddet med i ledelsesgrupper på Vice President, Director- og afdelingslederniveau og arbejdet med lederudvikling, organisationsudvikling, strategiprocesser og ledelseskommunikation. Jeg har derfor et indgående kendskab til og forståelse for dit fortrolige rum og praktisk indsigt i de udfordringer, du som leder oplever i din hverdag.

Vil du høre nærmere?

Vi starter med en uforpligtende samtale om dine eller jeres ønsker og behov. Udfyld formularen eller ring 61 31 42 54 .

Uddannelse

Mindful coaching v/Charlotte Mandrup
2021 – 2021
Mastercoach i Personlig Effektivitet v/Rindbo og Co
2019 – 2019
Copenhagen Business School
2012 - 2014
Cand.ling.merc. i International Virksomhedskommunikation
Aarhus Universitet
2009 – 2012
Bachelor, International Virksomhedskommunikation
Aarhus Universitet
2007 – 2009
Economics and Management – uafsluttet

Beskæftigelse

Ledelsesrådgiver
2020 –

Stifter af Cecilie Holmgaard Petersen

Chief Mom Officer
2018 – 2020
I denne periode var jeg hjemme med vores to små børn. Det var også en periode med tid og rum til at reflektere over værdier og arbejdsliv. De første tanker og streger til min virksomhed som selvstændig ledelsesrådgiver blev skrevet ned, og de første netværksmøder og interviews blev holdt.
Origination, Danske Commodities A/S
2017 – 2018
Executive Assistant for Vice President
EMEA Operations, Novozymes A/S
2014 – 2017
Personlig Assistent for Vice President
Aspector Consulting
2012 – 2013
Assistent
Akademikernes A-kasse
2011 – 2012
Student, Marketing
Aarhus Universitet
2009 – 2011
Student, Kommunikationsafdelingen
Danske Bank
2007 – 2009
Student, Kundeservice

" Hvordan skaber man mere tid til strategiske tanker og refleksion? Det har Cecilie lært mig. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie i et halvt år, hvor fokus har været på at implementere nye værktøjer, som har været med til at skabe mere struktur i min hverdag. Det har skabt en bedre balance i måden jeg arbejder på, og jeg har fået frigjort værdifuld tid, som jeg har kunne investere i mere fordybelse samt fokus på det strategisk arbejde. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Cecilie, hvis du har et ønske at frigøre tid, som du kan investere i dig selv. "

– Sidsel Kristensen, Director, Chr. Hansen

"Jeg opsøgte Cecilie på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for afklaring omkring min fremtidige karrierevej. Igennem Cecilies metode har jeg bl.a. forholdt mig til mine inderste drømme og værdier, og jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg træffer valg på baggrund af den indsigt. Det har givet mig ro og klarhed i mit professionelle, men også i mit private liv. Cecilie er utrolig behagelig og rolig at tale med, og så har hun en evne til at være åben og nysgerrig, som har hjulpet mig til at få nye perspektiver ind i mit eget liv. Mit forløb hos Cecilie har været livsforandrende!"

– Mette Truelsen

" Som ung leder var det fantastisk at have en indledende samtale med Cecilie. Jeg har nu afsat tid til refleksion, og strategisk arbejde i mine gode timer, så jeg har et klart billede af hvor vi er og hvor vi skal hen. Jeg kan mærke en indre ro og overblik, ved at have fokus på det der giver mig energi."

– Elisabeth Villumsen, Novozymes

" I really enjoyed the coaching provided by Cecilie in order to help myself zoom in on my own effectiveness, and how I spend my time in best possible way and in line with my values. It has given me concrete tools to manage my tasks and days that are easy to use. "

– Ulrik Petersen, Director, Head of Global Retail Planning, LEGO Group

" Cecilie præsenterer mig for arbejdsteknikker, hvor der bliver skabt en ny struktur i min hverdag, som allerede nu har givet meget ro og overblik. Cecilie er velforberedt og professionel, hun fornemmer, hvor jeg er og hvor jeg gerne vil hen og skræddersyr mit forløb til mig. Jeg ved, at jeg igennem mit arbejde med Cecilie får indfriet de ambitioner, jeg har på egne og klinikkens vegne. "

– Birgitte Bjøreng, Indehaver af Bjøreng Klinik

Klar til forandring?

Kom i gang med 1 times gratis samtale

Kontakt mig for 1 times gratis indledende samtale. I samtalen vil du få et tydeligt billede af, hvad du ville bruge tiden på, hvis du kunne frigive 5 timer på en uge, og hvad der i dag forhindrer dig.