Rådgivning og sparring

Skab fokus, struktur og overskud i din virksomhed – og for dig selv

Kontakt migSe referencer

Få mere glæde, stolthed og lykkes med det, som du har sat dig for

Er du indehaver eller direktør i en mindre/mellemstor virksomhed i Aarhus eller Østjylland? Og ønsker du at skabe et klart fokus, struktur og overskud i din virksomhed – og for dig selv?

Jeg kan hjælpe dig med at:

  • Øge din bevidsthed om, hvordan du bruger din tid
  • Få en klar strategi, som sikrer du arbejder målrettet mod dine mål og ambition
  • Skabe fokus og struktur med effektiv planlægning i din hverdag
  • Frigive tid til strategiske tanker og refleksion
  • Støtte din faglige og personlige udvikling som leder
  • Få en bedre balance mellem arbejde og familieliv

Hvordan foregår det?

Vi mødes i et fortroligt rum gennem personlige samtaler. Vi arbejder sammen på en periode på minimum 6 måneder. Prisen aftales på baggrund af forløbets omfang og varighed.

Kontakt mig for en indledende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe fokus, struktur og overskud i din virksomhed.

Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon 61314254 eller sende en mail til kontakt@cecilieholmgaardpetersen.dk for at høre mere om et forløb.

Reference

Jeg har i forbindelse med et ønske om at skabe tydelig struktur, en bæredygtig hverdag og overskud i både arbejde, hvor jeg er indehaver af en klinik, og i mit privatliv påbegyndt et sparringsforløb med Cecilie.

Jeg er bevidst om, at min lederrolle i min klinik skal være i konstant udvikling i takt med, at min virksomhed vokser og at jeg samtidig skal jonglere med mine private og professionelle ambitioner på en sjov og udviklende måde.

Cecilie præsenterer mig for arbejdsteknikker, hvor der bliver skabt en ny struktur i min hverdag, som allerede nu har givet meget ro og overblik. Samtidig har hun nogle værdifulde redskaber som gradvist implementeres i mit arbejde. Disse sikrer konstant overblik og også at jeg er in sync med den fremdrift jeg ønsker.

Cecilie er velforberedt og professionel, hun fornemmer hvor jeg er og hvor jeg gerne vil hen og skræddersyr mit forløb til mig. Jeg ved, at jeg igennem mit arbejde med Cecilie får indfriet de ambitioner. jeg har på egne og klinikkens vegne.

– Birgitte Bjøreng, Indehaver af BjørengKlinik

Vil du høre nærmere?

Vi starter med en uforpligtende samtale om dine eller jeres ønsker og behov. Udfyld formularen eller ring 61 31 42 54 .

Klar til forandring?

Kom i gang med 1 times gratis samtale

Kontakt mig for 1 times gratis indledende samtale. I samtalen vil du få et tydeligt billede af, hvad du ville bruge tiden på, hvis du kunne frigive 5 timer på en uge, og hvad der i dag forhindrer dig.