Reflektionsrum for direktører

Få tid til strategiske tanker og refleksion i din hverdag og dit arbejdsliv
Tilmeld forløbSe referencer

Ønsker du dig mere tid til strategi og rum til refleksion?

Kan du genkende disse eller lignende situationer:

 • Tid til strategi og eftertanke er ofte forbeholdt ledelsesseminarer
 • Du oplever at have for lidt tid til strategisk tænkning for dig selv
 • Din hverdag er præget af et for højt aktivitetsniveau
 • Du kan bekymre dig om du får tænkt tingene grundigt igennem før            vigtige strategiske beslutninger
 • Du kan bekymre dig om der er den rette balance mellem dit job og
        familieliv

Kan du genkende dig selv? Og er du klar til at handle?

Dit udbytte

Jeg hjælper dig med at frigive tid og rum og skabe motivation for strategisk refleksion.

Dit personlige refleksionsrum vil give dig:

 • Et skærpet fokus
 • Klarhed om mål og prioriteter
 • Ro og overblik
 • Styrket eksekveringskraft
 • Øget effektivitet
 • Styrke din evne til at håndtere pressede situationer

Det er det, som jeg kalder for Return on Reflection.

”Hvis du kunne frigive 5 timer om ugen, hvad ville du så bruge tiden på?”

Det spørgsmål stillede jeg i en undersøgelse en række direktører.

De havde alle én ting til fælles:

De ønskede sig mere tid til strategiske tanker og refleksion. Tid til at hæve blikket, kigge fremad og sikre en klar prioritering med omtanke for organisationen.

De kunne bekymre sig om, om de fik tænkt tingene grundigt nok igennem, før de traf vigtige strategiske beslutninger. De kunne bekymre sig om de ville nå deres mål. Og de kunne bekymre sig om der var den rette balance mellem deres arbejde og familieliv.

Hvad forhindrer dig i at frigive 5 timer om ugen til strategiske tanker og refleksion? spurgte jeg nysgerrigt.
Størstedelen svarede: Mig selv. Min egen disciplin, simpelthen.

En direktør sagde promte: Mig selv, mig selv, mig selv!

Og selvfølgelig de velkendte tidsrøverede: mange og lange møder, den uendelige strøm af e-mails, henvendelser, forstyrrelser og håndtering af brandslukning.

Vi har skabt en kultur og et arbejdsliv, hvor det forventes af os, at vi er konstant tilgængelige. Det kan være stressende, men det er samtidig indenfor ledelse en ganske naturlig ting at være tilgængelig og tilstedeværende.

Det er en helt grundlæggende udfordring, at du som direktør oplever, at det er svært at finde tid og fokus til strategiske tanker og refleksion.

Men hvis du vil have succes i din karriere, så skal du gøre det, som du sætter dig for.

Min ambition er, at du præsterer dit bedste og opnå succes med det, som du sætter dig for.
Uden at du slider dig selv op før tid.

Derfor har jeg startet Refleksionsrummet for direktører. Formålet er, at du får tid til det, du går og drømmer om.

Tid til strategiske tanker og refleksion.

L

Hvad kan du forvente?

Jeg tilbyder dig at mødes i et fortroligt rum gennem personlige samtaler. Forløbet planlægges og målrettes ud fra dine målsætninger, ønsker og behov.

Du vil få skabt dit eget personlige rum til refleksion og eftertanke. Det vil blive klart for dig, hvornår og hvordan du ønsker at afsætte tid til refleksion og hvad der er dit mål. Under forløbet vil jeg støtte dig i at holde fast og udvikle dit refleksionsrum.

Sideløbende vil vi arbejde på at frigive tid i din kalender og skabe bedre flow i din hverdag, så du får mere tid og mentalt overskud. Jeg arbejder med konkrete værktøjer og teknikker og er samtidig nysgerrig og undersøgende på, hvordan du kan tage styringen over din tid og lykkes med din ambition.

L

Hvad forventer jeg?

Jeg ønsker at arbejde med mennesker, der er ambitiøse. Ikke kun på performance og økonomiske resultater, men på livet.

Du ønsker at gøre refleksion til en del af din hverdag og dit arbejdsliv. Du er klar til at tage styringen over din tid og ændre på din hverdag, der i dag kører i et for højt tempo.

Fordi du godt ved, at overskud, ro og eftertanke er vejen frem til at præstere dit bedste på både den korte og den lange bane.

Hvordan foregår det?

Før forløbet påbegyndes aftaler vi dine målsætninger, og forløbet tilpasses din situation og behov. Vi arbejder over en periode på 4-6 måneder, hvor vi mødes 5 gange af 1,5 times varighed. Møderne foregår fysisk i Aarhus eller online. Mellem møderne har du hjemmearbejde tilpasset dine mål og din situation. Det kan være praktiske øvelser, metoder eller værktøjer.  

Derudover har du altid adgang til at ringe til mig, for at drøfte udfordringer eller muligheder. 

Pris for det samlede forløb er kr. 29.500, – ekskl. moms. Forløbet faktureres ved opstart.  

" Hvordan skaber man mere tid til strategiske tanker og refleksion? Det har Cecilie lært mig. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie i et halvt år, hvor fokus har været på at implementere nye værktøjer, som har været med til at skabe mere struktur i min hverdag. Det har skabt en bedre balance i måden jeg arbejder på, og jeg har fået frigjort værdifuld tid, som jeg har kunne investere i mere fordybelse samt fokus på det strategisk arbejde. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Cecilie, hvis du har et ønske at frigøre tid, som du kan investere i dig selv. "

– Sidsel Kristensen, Director, Chr. Hansen

"Jeg opsøgte Cecilie på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde brug for afklaring omkring min fremtidige karrierevej. Igennem Cecilies metode har jeg bl.a. forholdt mig til mine inderste drømme og værdier, og jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg træffer valg på baggrund af den indsigt. Det har givet mig ro og klarhed i mit professionelle, men også i mit private liv. Cecilie er utrolig behagelig og rolig at tale med, og så har hun en evne til at være åben og nysgerrig, som har hjulpet mig til at få nye perspektiver ind i mit eget liv. Mit forløb hos Cecilie har været livsforandrende!"

– Mette Truelsen

" Som ung leder var det fantastisk at have en indledende samtale med Cecilie. Jeg har nu afsat tid til refleksion, og strategisk arbejde i mine gode timer, så jeg har et klart billede af hvor vi er og hvor vi skal hen. Jeg kan mærke en indre ro og overblik, ved at have fokus på det der giver mig energi."

– Elisabeth Villumsen, Novozymes

" I really enjoyed the coaching provided by Cecilie in order to help myself zoom in on my own effectiveness, and how I spend my time in best possible way and in line with my values. It has given me concrete tools to manage my tasks and days that are easy to use. "

– Ulrik Petersen, Director, Head of Global Retail Planning, LEGO Group

" Cecilie præsenterer mig for arbejdsteknikker, hvor der bliver skabt en ny struktur i min hverdag, som allerede nu har givet meget ro og overblik. Cecilie er velforberedt og professionel, hun fornemmer, hvor jeg er og hvor jeg gerne vil hen og skræddersyr mit forløb til mig. Jeg ved, at jeg igennem mit arbejde med Cecilie får indfriet de ambitioner, jeg har på egne og klinikkens vegne. "

– Birgitte Bjøreng, Indehaver af Bjøreng Klinik

Klar til forandring?

Kom i gang med 1 times gratis samtale

Book en indledende samtale i nedenstående formular, hvor du får et tydeligt billede af, hvordan du ønsker at gøre refleksion til en del af din hverdag og dit arbejdsliv.

Du skal afsætte 1 time til samtalen, der foregår over telefon.

Du er også velkommen til at kontakte mig på telefonen eller sende en mail til kontakt@cecilieholmgaardpetersen.dk for at høre mere om et forløb.